maandag 2 februari 2009

A story about some pirates.

jaja. de robuuste knapen van de nul drie vijf zeerover bemanning houden de hele wereld in de dubbele paalsteek. weldra zal elke muiter aan zijn ballen worden gekielhaald zonder dat er een papagaai naar zal lorren.

schip ahoi.


laura: adjust your eyepad you slut.
de kust is vrij

hijs de zeilen... laat de touwen fieren..

kapitein derk187 alias de baron draai het roer naar een noord oosten en ga met 30 knopen richting het land... enter alle schepen in zicht grijp de bootsjongens en mede opvarende..

laat de kannon met kruit en geef iedereen een knalbuis en vaar richting de haven voor wat vrouwelijk overschot...

taakverdeling:

laura187 alias ted bundy aka the serialkiller: het oplettende oog in het kraaienest
derk187 alias de baron: het roer
035 hollocast: minister over het kanon
terror olda: kapitein over het vrouwelijk geschut
snah de piraat: 2e stuurman, en pro-rumprover
onur de killer: bootsjongen+ engineer
commisaris flex: chef kok en scheeps hoer
bobo allias brutus barakus: the machine, kiel expert enz...


be prapared... pakjesboot 035 taking it over

laura knul, al moet ik het scheepsjournaal en schatkaart ontberen, door jouw weloverwogen stategische inzicht zullen de nul drie vijf knapen weldra de scepter zwaaien over het uitschot welke zich op het vaste land zonsopgang na zonsopgang tevergeefs toeleggen op de decadente zoektocht naar de schatkist vol gouden ducaten. zelfs beer barend de opzienbarende kreeg het niet klaargespeeld om het eiland met de jodelende minstrelen te veroveren en de overspelige jonkvrouw to zich te nemen.

enkel de 035 zal zegevieren!!!!!!!!!!!!!!

o35 hoezee..
logboek van de scheepsteef

voor de baron:

het is 035 na christus

er hangt een nachtelijke sluier om ons schip.. dit geschreven onder een romantische vuur na een over winning.. de fakkels aan dek doen helsvuur opwaaien.. er woord wild feest gevierd en her en der liggen wat slaapend lieden.. deze jongens kon ik niks verwijten.. het was heftige slag geweest..
het verhaal speeld zicht voord:

eenmaal op open water aangekomen speelde zich snel al een hels drama af.. we bevonde ons in de sloot van spanje.. een gewaagde zet maar het zou uit eindelijk goed uit pakken.. na wat gedobbert te hebben hees de kapitein zijn stem en riep wat co-ordinaten richting het dek.. het peleton fragmenteerde van een stel dronken, zelfs slapende mannnen naar een groepduivels zonen die in actie werden geslingerd. alsof ze door een wesp gestoken waren vlogen de mannen over het dek en in de kortste tijd was het schip klaar voor een grootschalige aaval op het muiterij van de: ''karbiet boys'' na 2 dagen over een stormende zee heen tevaren was de steming grimig..

eindelijk dook daar een zwart ship op met de langte van 200 meter... het bruizde van bierdrinkende jongens.. het was de 035 alliantie met daarop mijn mede piraat derk der furer op open water... we fuzeerde en al snel kwammen we in de haven aan.. in de haven troffen we de ''karbietboys'' aan... bewappend tot de tanden en wilder dan ooit... ik rende naar het schip en liet mijn broek zakken en begon me afte trekken (ik had nog nooit zo'n hoop bisexuelen gezien) er klonke schoten en de stembanden werden geteisterd... zij waren duidelijk in overvloed... ik was bloed geil en de furer kwam naast me zitten hij zij':'' wat een dilema maar zelfs een peleton van knalbuizen zal de overwinning niet kunnen doen verstollen.. het was een aangrijpend en uiterst droevige strijd.. veel bootsjongens en knapen zijn in het scheeps vandel ter onder gegaan voor het prachtige rondborstige en wulpse zeemerminnetje die de "karbietboys'' onder hun knie hielden en hoog in een kerker opsloten..


het overzicht leek de führer even ontnomen te worden na dit schijnbaar onoverwinnelijke machtvertoon maar mirakuleus genoeg herwonnen de 035 kornuiten hun krachten na het zien van menig sauzig sneetje.

dit is hoe deze geschiedenis zich verder ontwikkelde:

onderwijl bootsjongen laura op de voorplecht in hevig gevecht was verwikkeld met zijn piemel. verzamelde de gehele 035 bemanning zich wederom aan boord van hun machtige zeewaardge mastodont om zich te gaan beraden over hoe deze strijd voor te zetten. binnen luttele seconde werd er een eensgezinde oplossing gevonden die vrijwel onmiddelijk ten uitvoer werd gebracht.

onur de killer werd in positie gebracht en overdonderde de eveneens gehergroepeerde vijand met een kakafonie aan stembandgeweld. op hetzelfde moment deed teror olda een jonge schone ot haar hoogtepunt komen. dit was het teken voor laura om zijn licht romige lading te schieten op snah de piraat die bij de aanblik van de vijandelijke overmacht zich aan de fles had overgegeven. snah schrok zich een piratenbandana en slaakte een schreew als een halal varken.
de met alcohol verzadigde ademstoot dreef voort op de zilte zee luchtstromen richting 035 hollocaust. de meester van het kanon hing op dat moment over de reling te kokhalzen vanwege het tot zich nemen van een bedorven stuk tofu. de lucht maakte onze vegan kanonnenbeest wankelen op zijn grondvesten en viel pardoes op een lading zwartkruid dat spontaan ontvlamde en het donderklapgeschutskanon deed vuren en de gehele vijandelijke macht deed verdwijnen als een japanner in hiroshima!

getekend:
Laura A.K.A. Ted Bundy & D. Göbbels


Geen opmerkingen: